گفت‌وگوی علمی

بازار کار رشته بیوشیمی و ژنتیک

با سلام میخواستم درمورد بازار کار رشته بیوشیمی و  ژنتیک  بدونم که کجاها میتونن کار کنن و چقدر درآمد میتونن داشته باشن

بازار کار

سلام ،فرصت‌هاي شغلي براي فارغ‌التحصيلان رشته بيوشيمی

 

– اشتغال در آزمايشگاه‌هاي تشخيص طبي و بيمارستان‌ها

– اشتغال در آزمايشگاه‌هاي حفاظت محيط‌زيست، و تست مواد مخدر

– اشتغال در آزمايشگاه‌هاي وزارت كشاورزي و اداره نظارت بر غذا و دارو

– شركت‌هاي داروسازي

– شركت‌هاي بيوتكنولوژي

– شركت‌هاي سازنده مواد آرايشي

– شركت‌هاي توليد مواد غذايي

– آموزش در مدرسه و دانشگاه

– توانا در تأسيس شركت‌هاي دانش بنيان در حوزه علم بيوشيمي


1

با سلام و احترام به دوست عزیز

افرادی که علاقمند به تحقیق و شناخت ژنوم موجودات مختلف، روشهای انتقال ژنها به نسل بعد، فراوانی و شیوع جهش های بیماریزا در جمعیت انسانی بوده و خواهان توسعه روشهای مهندسی ژنتیک در زمینه تولید و بهینه سازی محصولات مختلف زیستی می باشند. 

فارغ التحصیلان این رشته بعنوان مربی در موسسات آموزش عالی و یا بعنوان کارشناس ارشد در وزارتخانه ها و موسسات پژوهشی تولیدی و خدماتی از جمله کشاورزی، نفت، سرم سازی و مراکز تحقیقاتی بهداشتی، پزشکی، دارویی، صنایع غذایی فعالیت نمایند.

اغلب فارغ التحصیلان رشته ژنتیک به دنبال اشتغال در آزمایشگاههای ژنتیک می باشند که شاید با محدودیت مواجه باشد ولی در سایر زمینه ها بخصوص مراکز آموزشی  و شرکت های دانش بنیان نیاز بالایی به این گرایش وجود دارد.

فارغ التحصیلان رشته ژنتیک در بخش پزشکی می توانند در آزمایشگاههای ژنتیک دولتی یا خصوصی و در بخش مهندسی ژنتیک در شرکت های دانش بنیان، شرکت های داروسازی و سایر مراکزی که در زمینه تولید پروتئین های نوترکیب و سایر فرآورده های زیستی فعالیت می کنند مشغول به کار شوند.

شاید در شرایط کنونی بازار کار این رشته چندان گسترده نیست ولی با توجه به پیشرفت های زیاد علم ژنتیک شاید در بسیاری از زمینه های علمی، آموزشی و پژوهشی  نیاز به متخصصان ژنتیک گریزناپذیر باشد.


1

رشته های ژنتیک و بیوشیمی وزارت علوم بازار کار کمنری از بیوشیمی بالینی و ژنتیک انسانی وزارت بهداشت دارند. اما به هر صورت این دو رشته در وزارت علوم هم بسیار طرفدار دارند و بازار کار مناسبی با توجه به تلاش شما خواهند داشت.


1

سلام

بهتر از همه استادی در مقطع دکتری.

 

 


1

سلام، علاوه بر آزمایشگاه‌های تشخیص طبی و آزمایشگاه‌های مربوط به مواد غذایی، در پژوهشگاه‌های رویان و پاستور نیز امکان استخدام وجود دارد.


1

در ازمایشگاه های ژنتیک 

و دبیری زیست،شرکتهای دانش بنیان و داروسازی 


1

سلام

در این رشته بیشتر در آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی اشتغال پایدار وجود داره. رشته بسیار خوبیه و در جهان همیشه کاربردی بوده و توسعه خوبی در اون ایجاد شده. اما در آزمایشگاه های مختلف بسیار کاربردی هست


1

تدریس دانشگه، ازمایشگاه  مشاوره ژنتیک و ... چون همسرم در این حوزه تحصیل کرده. رشته بسیار جالبیه.


1

سلام ازمایشگاه هاو دا نشگاه و مشاوره و ازمایشگاهای مختلف و.....


0

با سلام! بازار کار رشته‌های بیوشیمی و ژنتیک در ایران و جهان بسته به پیشرفت‌های علمی و نیازهای صنعتی متفاوت است. در اینجا به برخی از موقعیت‌های شغلی و شرایط درآمدی این دو رشته اشاره می‌کنم: 1. کاربردهای رشته بیوشیمی: مراکز تحقیقاتی: بسیاری از متخصصان بیوشیمی در موسسات تحقیقاتی دولتی و خصوصی مشغول به تحقیق و توسعه هستند. صنایع دارویی و بیوتکنولوژی: برای تولید داروهای بیولوژیکی و طراحی آزمایش‌های بیوشیمیایی. آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی: در آزمایشگاه‌های بیمارستان‌ها و مراکز تشخیص طبی برای انجام آزمایش‌های بیوشیمیایی و تجزیه و تحلیل نمونه‌های بیمار. صنایع غذایی و کشاورزی: در تولید محصولات غذایی و کشاورزی با تمرکز بر بهبود کیفیت و افزودن ویژگی‌های بیوشیمیایی به محصولات. 2. کاربردهای رشته ژنتیک: تحقیقات ژنتیکی: در موسسات تحقیقاتی، به ویژه در زمینه ژنتیک انسانی، کشاورزی و پزشکی. آزمایشگاه‌های پزشکی و ژنتیک پزشکی: شناسایی بیماری‌های ژنتیکی و مشاوره ژنتیکی. کشاورزی و بهبود محصولات: با استفاده از تکنیک‌های مهندسی ژنتیک برای بهبود محصولات کشاورزی و مقاوم به بیماری‌ها. صنایع دارویی: طراحی و تولید داروهای نوترکیب و درمان‌های ژنتیکی. درآمد: درآمد این رشته‌ها بسته به تخصص، موقعیت جغرافیایی، و تجربه فرد متفاوت است: درآمد در بخش دولتی: معمولاً پایین‌تر از بخش خصوصی است، اما پایداری بیشتری دارد. درآمد در بخش خصوصی و صنایع: ممکن است بسیار بیشتر باشد، به ویژه اگر فرد در شرکت‌های بزرگ دارویی یا بیوتکنولوژی مشغول به کار باشد. دوره‌های تخصصی: افرادی که در این رشته‌ها مدارک فوق‌لیسانس یا دکترا دارند، معمولاً درآمد بالاتری دارند. در کل، بازار کار این رشته‌ها برای کسانی که به‌طور خاص در زمینه‌های پژوهشی، پزشکی، یا داروسازی فعالیت می‌کنند، خوب است. اما در زمینه‌هایی مانند کشاورزی و صنایع غذایی، به‌طور کلی نسبت به تخصص‌های پزشکی و دارویی، رقابت کمتری وجود دارد.


0
برای ارسال پاسخ شوید.